Geen categorie,

Gezonde organisaties

0
Shares
Company sport 2019

Uiteraard is financieel gezond zijn op dit moment de aller grootste prioriteit van ieder bedrijf. Langzaam maar zeker neemt de behoefte aan vitaliteit voor werknemers echter ook toe. Dat gaat in veel gevallen gelukkig verder dan alleen een sportdag of bericht op intranet. (HR) Directeuren zijn steeds meer bezig met de vraag hoe gezond gedrag op een zo natuurlijk mogelijke manier te integreren in het werkende leven. Op een manier die niet belerend is, maar wel leuk. Naast de specifieke ARBO gerelateerde onderwerpen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling betekent dat dus ook veel aandacht voor leefstijl. Beweging, voeding en ontspanning. In veel gevallen zorgt een vitaliteitsmanager hiervoor. Ook hierbij geldt, niet de incidentele evenementen maken het verschil, maar juist het blijvend integreren van gezonde gewoonten. Fitzaam kan iedere organisatie helpen die wel de ambitie, maar nog niet de capaciteit heeft om deze behoefte in een bedrijf in te vullen. Via bemiddeling in een (parttime) vitaliteitsmanager, strategische hulp bij het opzetten van een campagne of met het verbinden naar kennis en inspiratie voor medewerkers.